Hakkımızda

Hakkımızda

Dünya standartlarında oluşturduğu kurumsal yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer alan PerdeVizyon TEKSTİL’in temel hedefi, Tül Perde markasıyla iş yaşamında, özel davetlerde, kokteyllerde, yemeklerde, tatilde, kısacası çağdaş olan her yerde, yakışan en seçkin imajı yaratmaktır.

Perde Vizyon 2000 yılında piyasadaki yerini aldı; modern ve özgün konsepti moda dünyasında ilgi odağı oldu. Kısa süre içinde Türkiye’den Avrupa, Orta Doğu ve Güney Afrika’ya kadar dikkate değer bir gelişme gösterdi. 2011 yılı itibariyle Perde Vizyon koleksiyonları 42 farklı ülkede ve 100’ü aşkın satış noktasında tüketicisiyle buluşmaktadır. Perde Vizyon dünya moda takvimiyle paralel ilerleyen dinamik yapısıyla, değişken moda dünyasının trendlerine çabuk ve doğru bir biçimde uyum göstermektedir.

Perde Vizyon 1973 yılından bu yana sektördeki 40 yılı aşkın tecrübesiyle usta ellerden çıkan PERDE ürünleri günümüzün hızla değişen şehirli kadını hedef alır niteliktedir. Amacımız markamızın bilinirliği ve bulunurluğu için sürekli yatırımlar yaparak dünya çapında daha çok büyümektir. Kurum felsefemiz; kalite, hizmet ve üretkenliktir. Misyonu, çağdaş seçkin bir kadın imajı yaratmak olan Perde Vizyon, uluslararası piyasalarda kazandığı deneyim sonucunda kendi etiketi ile dünyaya açılmaktadır.

Perde Vizyon Dış ticaret ve pazarlama alanındaki uzun yılların verdiği tecrübeyle kurulan Perde Vizyon ülkemize maksimum katkı sağlamak ve Türk ürünlerini yurt dışında hak ettiği yere getirmek amacıyla 07.01.2000 tarihinde İstanbul’da kurulmuştur. İthalat ve ihracat hedefiyle faaliyetlerine başlayan Perde Vizyon, ticaret geçmişi, dış ticaret bilgisi ve birçok ülkede oluşturduğu kalıcı dostluklar sayesinde hem kendi ürünlerini hem de çözüm ortağı tedarikçi birçok firmanın ürünlerini yurt içi ve dışına ihracat ve ithalatını gerçekleştirmektedir. Güven ve kaliteden ödün vermeyen çalışma prensibiyle çözüm ortaklarıyla dünya pazarında söz sahibi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

İHRACAT VE İTHALAT YAPILAN ÜLKELER
Amerika, Almanya, Avusturya, Azerbeycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Romanya, İtalya, Mısır, İtalya, İran, Hindistan, Cezayir, Fas, Suudi Arabistan, Japonya, Çin, Irak, İsrail, Suriye, Kuveyt, Ürdün, Libya, Polonya, İngiltere, Tunus, Sudan, İspanya, Avusturalya, Katar, Kanada, Nijerya

MİSYON
Üretim yapılan her alanda, müşterilerin değişen ihtiyaçlarına uygun, dünya standartlarında ürünler geliştirerek istikrarlı bir büyümeyle ülke değerlerine katkıda bulunmak. Dünyadaki gelişmeleri takip ederek,temel değerlerimiz doğrultusunda iş ahlakı ve kaliteden ödün vermeyen ve dünya pazarında tercih edilen bir iş ortağı olmaktır.

VİZYON
Önceliğimiz müşteri odaklı çalışma prensibiyle; Değer yaratma, beklentilere güven ve istikrarla karşılık vermektir. İthalat ve ihracat alanında fırsatları yaratıp bunları yönlendiren, müşterilerin memnuniyeti ön planda tutarak satış sonrasında da müşterilerimizin yanında yer almaktır.

Perde Vizyon’un VİZYON düşüncesi müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktır.

×